Fora

Det første møde med skak

Sortér:
nikolajmackowski

Jeg kan huske første gang jeg stiftede bekendtskab med spillet skak. Jeg har været omkring 8 år gammel og gik således i første klasse. Reglerne var egentligt rimelig enkle, kan jeg kuske. Og som alle andre drenge i den alder, havde jeg selvfølgelig min favoritbrik, og det var (og er stadigvæk) løberen eller tårnet.

Jeg kan også huske, at jeg dengang var sådan en meget utålmodig skakspiller. Måske fordi jeg havde krudt i rumpen og alting skulle gå sådan lidt stærkt. Det skulle det dengang og det skal det altså stadig. Jeg fandt dog hurtig uf af, at hvis jeg koncentrerede mig, var jeg faktisk ret god og kunne vinde en hel del partier over mine klassekammerater. Det krævede dog koncentration, og det var lidt svært med krudt bagi.

Ikke desto mindre gik jeg også til svømning og dengang svømmede jeg i GIF (Gladsaxe Idræts Forening) og her var faktisk en skarp knægt ved navn Nikolaj Palm, der var (og er) lillebror til Nikoline Palm. Denne her knægt var jeg meget betaget af, fordi han vist nok var Danmarksmester i skak, og hvem vil ikke gerne kende en dansk mester i skak?

Nu er det faktisk ikke blevet til så meget spillen skak i de senere år, og det er ikke fordi spillet ikke interesserer mig som sådan. Jeg har bare ikke så forfærdelig meget tid i det daglige. Du kender det garanteret godt; man har travlt med arbejde, med kæresten, og med den ret sparsomme fritid.

Jeg anvender i stedet for al min fritid med kærlighed og MakeLove. Og nå ja, selvfølgelig er MakeLove også mit arbejde hver eneste dag.

Jeg ser dog frem til at kunne spille mere skak på ferier og i ferieweekender. Det er trods alt god gymnastik for hjernen.

God aften.

 

/NIkolaj

cuires

I was 23 years when I had my first chess game

hugovincentz

Jeg spillede mit første parti da jeg var 4

Madslawsonsmith
Da jeg spilled mit første spil skak var jeg 5 år.
carl2011
Jeg spilede mit første som 3år
carl2011
Plz bliv vener med mig
strongpepperchilli
Jeg spillede inde i min mors mave
SimonEjnar
Jeg ved ikke hvad jeg laver 90% af tiden
HORAGALLES
Jeg kan intet huske...
supertycoonman
.
Tupilaq
.
njkleist
.
widsomsilverback
Jeg har aldrig prøvet at spille skak 🫥
jakobbeithseverinsen
5.
rasmus_silverstone
Hej
rasmus_silverstone
Hej
stjernePigen
Jeg var 9 år
eik-passant
Jeg var 4-5
Bjarkni
43 år.
Forumguide
Følger
Ny kommentarer
Låst emne
Fastgjort emne