Forums

عضویت در مسابقات حضوری شطرنج

Sort:
md_azizian
دوست عزيز! ريت روزانه شما خيلي پايينه و نيمتونيدحتي در صورت عضويت در تيم ها به بازيهاي تيمي برسيد سعي كنيد ريت بازيهاي فكري خودتان را بالا ببريد و در اين صورت در بازيهاي تيمي ثبت نام كرده وبازي بكنيد
Siren873

خیلی متشکرم از نظر و انتقادات شما فقط موردی که هست بنده سوالی که مطرح کردم بود چجوری نگفتم چه شرایطی داره ممنون میشم بگید ❤️😁

md_azizian

بازي انلاين اين طوريه كه شما در سايتي مثل همين سايت چس دات كام درخواست بازي ميديد ، همزمان سايت ساير درخواست بازي ها توسط ساير بازيكنان را نيز رصد ميكند. حال يك بازي را متناسب با ريت شما انتخاب كرده و هر دو بازيكن به صورت آنلاين ميتوانند با هم بازي كنند

يا ميتوانيد به يك نفر خاص از دوستان خودتان به صورت مستقيم درخواست بازي بديد كه اگه اون طرف اين درخواست رو قبول كنه بازي شروع ميشه

واسه بازي هاي فكري معمولا 3 روز براي هر حركت انتخاب ميكنند ولي ميتونيد بازيهاي سريع و نيمه سريع هم درخواست بدين

مثل 2 دقيقه با يك ثانيه افزايش فيشر

md_azizian

يا ميتونيد عضو يك تيم بشين

اين تيم با ساير تيمهاي حاضر در سايت ميتونه بازي بزاره و شروع به عضوگيري براي بازي بكنه

شما كه عضو اين تيم هستين ميتونين به بازي جوين بشين و ثبت نام كنيد

بعد از يارگيري بازيها شروع ميشه و شما هم با يه حريف تقريبا همتراز بازي خواهيد كرد

naseeh3

Any one from UAE

alishaieghy

من ریتینگ ملیم 1967 به من تو چتام بپرسین جواب بدم تو نمایم آمار میتونین بگین ممنونstats